Tisztelt Vásárlónk!
Kérjük olvassa el figyelmesen a www.crowsecurity.hu és aloldalai által elérhető webáruház felhasználási feltételeit és az Internetes kereskedelem ide vonatkozó jogi rendelkezéseit!
A weboldal felhasználására és a vásárlásra vonatkozó szabályok a Magyarországon hatályos törvényekkel összhangban az alábbiak:

I., Termékgarancia

Cégünk az általa eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év telephelyi garanciát vállal.
Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő* az adott árucikk mellett van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel.

A garancia - amennyiben a termék külön garancialevéllel nem rendelkezik - kizárólag a vásárláskor kapott számla ellenében érvényesíthető!

a., Hiba a szállítás következtében:
Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszatérítjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges, a kézhezvételt követő 3 munkanapon belül.
Tévesen kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása dijmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskoz a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén cégünk szerződött futárszolgálat segítségével biztosíthatja a hibás termék elszállítását visszáru formájában, a kiszállított újabb vásárlással egyidőben.

b., Hiba használat közben:
A rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket lehetőség szerint 15 nap alatt díjmentesen javítjuk, vagy egyes termékek esetén azonnal raktárról cseréljük. Cseregarancia esetén az eladó fenntartja magának a jogot a termékek csere előtti bevizsgálására.
A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.
A vásárló elfogadja, hogy - a speciális biztonsági termékkör miatt - a termékek javítása kizárólag a hivatalos forgalmazók kijelölt szervízeiben történhet.
Garanciát kizáró tényezők:
- az eszközök festék vagy más vegyianyaggal történt érintkezése, levakolása,
- rovarok vagy egyéb (pl házi-) állatok rongálása,
- természeti csapás (villámlás, beázás, földrengés stb.),
- szakszerűtlen telepítés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák.

Vitás esetekben kollégáink kérhetik a szakszerű üzembehelyezést igazoló telepítői nyilatkozatot. Az égés által roncsolt eszközök, panelek még térítés ellenében sem javíthatóak. Szoftveres eszközök meghibásodása esetén az esetleges adatvesztésért felelősséggel nem tartozunk.
Nem garanciális javítás esetén a megrendelővel minden esetben egyeztetünk, h9ogy kéri-e a javítást illetve az esetlegesen felmerülö költségek ügyében.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a 2003. évi V. tv (Ptk) az 1997. évi CLV. tv-ben, a 117/1991. (IX.10.) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

*Áruházunk a termékek gyártóinak meghosszabbított - több éves - garanciális feltételeit a maximális kiszolgálási elégedettség érdekében lehetőség szerint kiterjeszti a vásárlókra is. A törvényi előírásoknak megfelelő - 1 év - garanciális időtartamon túli jótállás csak abban az esetben érvényes, ha a meghibásodás időpontjában a gyártó magyarországi vagy Magyarországra kiterjedő képviselettel rendelkezik. Ebben az esetben a riasztóbolt üzemeltetője a szokványos üzletmenetnek megfelelő, telephelyi garanciával segíti a vásárlók ügyintézését és eljár érdekükben.

II., A vásárlástól való elállás joga

A vevő a 45/2014. Kormányrendeletben foglaltak szerint és a 2001.évi CVIII. törvény valamint a 2003.évi V. tv (Polgári Törvénykönyv) iránymutatásai alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.
A vásárlónak jogában áll a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül minden indoklás nélkül a vásárlástól elállni. Ebben az esetben a vételár visszajár, amelyet az eladó 14 napon belül köteles a vásárló részére visszautalni vagy személyesen átadni. Fontos megjegyezni, hogy a termék visszaszállítási költsége a vevőt terheli, valamint az eladó kérheti a termék használatából eredő kár megtérítését, vagyis ha a termék sérült vagy viseletes, úgy jogában áll a vételár csak egy részét visszafizetni. Kérjük vásárlóinkat, hogy ezért a termékek csomagolását, részegységeit a vásárlás után néhány napig még őrizzék meg a könyebb garanciális ügyintézéshez vagy elállási jog gyakorlása végett.

III., Szállítási felelősség

Mindent megteszünk az azonnali és tökéletes kiszolgálás valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a riasztóbolt üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.
Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

IV., Termékskála és árak, kiszolgálás

Az internetes áruházban rendelhető termékek döntő többsége azonnal, raktárról rendelkezésre áll. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési és kiszolgálási idő a gyártótól és a gyártó országtól függően:
- saját raktárról: következő munkanapra - külső magyarországi raktárról: 24-48 órán belül (munkanapokon) - EU raktárról: 7 munkanapon belül - közvetlen gyártói beszerzésből: 1-8 hét
Fenti időintervallunok tájékoztató jellegűek, amelyeket külső körülmmények - időjárás, alkatrészhiány stb. - befolyásolhatnak. A megrendelés visszaigazolásakor munkatársaink minden esetben tájékoztatják a megrendelőt az esetleges raktárhiányról.

A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai ettől eltérhetnek.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk nettó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Az ettől eltérő adótartalmat külön jeleztük.

Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek.

Áruházunk vagyonvédelmi és kapuautomatizálási eszközöket forgalmazó és telepítő cégeket, személyeket szolgál ki. Munkatársaink speciális temékcsoportok esetén ellenőrizhetik a szükséges hatósági engedélyek meglétét.
A vásárlással a megrendelő elfogadja, hogy az eladott termék továbbértékesítésre, vállalkozás keretén belül történő rendszerkiépítésre, bővítésre vagy hibaelháritásra kerül eladásra és az nem a vásárló saját fogyasztási igényeinek kielégítését szolgálja. Amennyiben a vásárló saját céljaira használja az átadott termékeket, a riasztóbolt üzemeltetőjét további felelősség nem terheli, valamint az eszköz továbbra sem minősül fogyasztási terméknek.

V., Internetes tartalom

Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Nem garantáljuk a folyamatos elérhetőséget és az adatok frissítését, de mindent megteszünk ennek érdekében.
A weboldalakon található tartalom tájékoztató jellegű, az érvényes törvények értelmében nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és valósághűségéért, ezek nem képezhetnek hivatkozási alapot sem az üzemeltetővel, sem partnereinkel szemben, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt.

VI., Adatvédelem

A tudomásunkra jutott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, ajánlatkérés, hibaelhárítás, hírlevél és egyéb, az ügyfél által megjelőlt célok kielégítésére használjuk fel.

A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okoból a teljesítés elmaradásáért felelősséget vállani nem tudunk

VII., Szerzői jogok

A weboldalakon található képek, cikkek, videoanyagok, dokumentumok, szoftverek az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja.